ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Tsugi" brings Japonism to fashion!

Στο σύγχρονο δυτικό κόσμο, όπου η ροή των πληροφοριών διευκολύνει αλλά και περιπλέκει την καθημερινότητα μας, η minimal αισθητική της ιαπωνικής κουλτούρας (Japonism) φαίνεται να κερδίζει ολοένα έδαφος.

Το Japonism βασίζεται στις τρεις αρχές του «σένσαϊ»: απλότητα, κομψότητα, ευαισθησία. Αποτελεί την τάση που υιοθετεί τα καλύτερα στοιχεία της παράδοσης και τα ενσωματώνει στο εδώ και τώρα, δημιουργώντας ένα άκρως καινοτόμο αποτέλεσμα που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επηρεάζοντας την αρχιτεκτονική, τη γαστρονομία, τη μόδα!

Η PUMA εμπνεύστηκε από τις αρχές του sensai και την ιαπωνική αρχιτεκτονική, τα συνέθεσε με τα prime υλικά και τις κορυφαίες τεχνολογίες, αξιοποίησε στο μέγιστο το know how της εταιρείας και δημιούργησε το νέο fashion statement της καμπάνιας RUN THE STREETS, το TSUGI!

TSUGI στα Ιαπωνικά σημαίνει «αυτό που θα έρθει – το επόμενο». Με επιρροές από το streetwear game και τη λειτουργικότητα του ιαπωνικού design, το ολοκαίνουργιο αυτό style, ενσωματώνει την τεχνολογία του σήμερα και συνδυάζει την new age εμφάνιση με την απόλυτη άνεση. Το μοναδικό σύστημα δεσίματος προσφέρει τέλεια εφαρμογή και, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία επιστροφής ενέργειας IGNITE, το TSUGI είναι πλέον το απόλυτο sneaker!

Ambassador της νέας τάσης, είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και fashion icon Abel Makkonen Tesfaye κατά κόσμο Weeknd, o οποίος δεν φοβάται να πρωτοπορήσει συνδυάζοντας αρμονικά -τόσο στη μουσική όσο και στο ντύσιμο του- τη διαχρονικότητα του κλασικού με την πρωτοτυπία του νέου! Ο αγαπημένος τραγουδιστής Weeknd επιμένει να επιλέγει την PUMA και να δημιουργεί νέες στιλιστικές προτάσεις! Αφήστε τον να σας παρασύρει με την αισθητική του και… RUN THE STREETS!